Nu när det verkar som om våren kanske, kanske så småningom är på väg (det är sol även om det fortfarande är svinkallt) håller jag som bäst på och planerar semestern. Förmodligen blir det en Sverigesemester i år men bara för att man har barn betyder det ju inte att man är hänvisad till Skara sommarland och Kolmården.

Det finns en hel del saker man kan göra med barn både på hemmaplan och utomlands. På SvD hittade jag en bra artikel om öluffning i Grekland som helt plötsligt fick mig att längta efter vita stenhus och MamaMiafeeling, några oliver och lite fetaost på det så är saken biff (teki) gud vilka dåliga ordvitsar jag drar *skäms*.

mamamia

Är man föräldraledig kan man också göra som fler och fler svenska familjer och vara föräldraledig i Thailand. Och visst, ¨finns de praktiska förutsättningarna så säger inte jag nej till att byta några gråslaskiga månader mot en Thailändsk strand. Om vi skaffar ett till barn så ska jag starkt överväga det alternativet. Tills dess nöjer jag mig med att likt en besatt jämföra olika familjehotells utbud av barnaktiviteter och all inclusive. 

Ge mig lite sol och värme nu!!

Annonser