Dags för en ny kategori och en ny skribent här på Mammamaffia. Stina skriver till vardags bloggen Girle, men nu är hon här och visar kändismammamode.

katie
Ett av kändisvärldens just nu bäst klädda mamma-dotter-par måste väl ändå vara Katie och Suri. Ända sedan Suri föddes för 2 1/2 år sedan har hon burit det allra senaste inom babymodet. Enligt pappa Tom Cruise vill hon bara använda klänningar. Och det Suri säger är lag i Cruise-huset. Suri och mamma Katie bär ofta matchande outfits. Ett riktigt snyggt stiltips för er mammor där ute. Ni behöver ju inte ha likadana kläder som era barn, men att ha en gemensam nämnare och inte ”skära” er mot varandra är bara snyggt. Den här outfiten går i ljusa färger och känns väldigt vårig. Så här får du Katie och Suris stil till minipris:

”Katie”
Boyfriendjeansen är här för att stanna. I år ska de vara slitna och hänga på höften. Katie var tidig med den här trenden och i vår har vi knappt sett henne i annat. Dessa jeans kommer från BikBok och kostar 699 kr. Katie vardagssoftar i tee, den här från H&M för 149 kr, och skön kofta, värmande för de skandinaviska vårvindarna, från La Redoute. Den blir din för 321,75. Väskan kommer från Doroty Perkins och rymmer allt en mamma behöver.

”Suri”
Söta klänningen från How To Kiss A Frog (449 kr) blir finfin på alla kalas och playdates i vår och sommar. De söta silverballerinas (Suris favoritskor) kommer från Vincent Shoestore och kostar 349 kr. En tiara gör en vanlig onsdag lite glittrigare, från Buttericks för 31 kr. Pipmuggen kostar 89 kr och kommer från Retro Revolution/Babyshop.

Annonser