Här kommer en sen uppdatering från helgens mammablogg-gala.

Jag måste börja med att berömma organisatörerna för en väldigt bra genomförd gala som överträffade alla förväntningar även om det kanske fanns vissa inslag som kan slipas lite till nästa år. För vi kommer på nästa gala, lita på det!

DSCN1547

galaklädda och glada!

Vi började helgen med en liten rundvandring bland utställarna. Stina vann en frottémorgonrock från Boob som passar lika bra på ogravida som gravida. Sedan följde några föreläsningar av varierande kvalitét. Jag blev lite besviken på föreläsningen som enligt schemat skulle handla om mammabloggning men som istället visade sig handla om ”ensamma mamman” Johanna Toftbys liv. Inte för att föreläsningen var dålig på något vis utan mer för att det inte var vad jag hade förväntat mig.

Sedan bjöds vi på frukt och smoothies innan det var dags för en trekamp där vi i sann bloggaranda bland annat skulle författa ett blogginlägg med hjälp av några väl valda bilder. Mitt lag vann såklart och priset var ett gigantiskt doftljus från Yankee Candle. Inte illa.

yankee

och lunch i form av goda pajer och sallad innan vi fick lite tid att slappa, mingla och göra oss iordning inför kvällen.

Vid halv åtta tiden möttes ett antal ursnygga och uppiffade mammabloggare av bubbel i foajén och det var dags för den stora prisutdelningen. Det blev storslam för Josefin Aamodt (prinsessans dagbok) som tog hem hela tre kategorier men värdigaste vinnaren tycker jag ändå var Malin Sörmlind som vann hederspriset med sin blogg ge mig livet tillbaka.

Efter prisutdelning var det dags för middag och jag kan bara konstatera att det var underbart (se där Catya) gott!

Och här är min egen lilla inofficiella bloggprislista:

snyggast på galan – Erika (One chic mama) och Melissa (mammamelissa) Det är bara att konstatera att en gravidkula är den snyggaste accessoaren.

trevligast – Malin Sörmlind (ge mig livet tillbaka), en mer genomsympatisk människa får man leta efter

snorkigast – Josefin (prinsessans dagbok) som inte bemödade sig med att hälsa trots att vi stod vid samma bord. Det finns visst högmod i bloggvärlden också. Men hon hade en riktigt snygg klänning iallafall.

bittrast – Anne (lyckligmamma85) som klagade på ALLT ifrån maten (som ju var supergod!) till att inte alla fick vinna saker

pratigast – Rebecca (Rebeccas.se), slog till och med mig i pratkampen men jag bockar och bugar och erkänner mig besegrad

blygast – Teresa (tu madre) som satt bredvid mig vid middagen. Jättesöt men lite svårpratad

intressantaste förlossningsberättelsen – stod Katja (mor penna) för eftersom hon fött två barn med kejsarsnitt i Portugal

gladaste vinnarna – Sessan och Wojtan som fick varsin påse med barnförbjudet innehåll. Så mycket var det längesen jag hörde någon skratta

På grund av utrymmesbrist är det omöjligt att redogöra för allt som hände, sades, dracks och åts under galans 24 timmar men jag kan bara konstatera att det var lyckat!

Läs mer om årets mammablogg-gala här, här och här.

Annonser